Menu

Transfer cu probleme! Steaua reclamată la CNSL după vânzarea lui Chipciu la Anderlecht

buy prescription maxalt online Transfer cu probleme! Steaua reclamată la CNSL după vânzarea lui Chipciu la Anderlecht

buy generic maxalt Steaua l-a vândut în vară pe Alex Chipciu, pentru 3 milioane de euro, la Anderlecht, iar FC Braşov trebuie să încaseze 750.000 de euro din această sumă.

binära optioner app Totuşi, nu doar braşovenii vor bani de pe urma tranzacţiei. Sporting Piteşti, echipa de la care FC Braşov l-a adus pe mijlocaşul de 27 de ani.

var köper man Viagra billigt Piteştenii cer o sumă de bani şi s-au adresat Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor, iar termenul a fost fixat pentru 16 februarie, potrivit Monitorul Expres.

binära optioner swedbank Braşovenii sunt siguri că vor avea câştig de cauză. anunţând că vor prezenta un document din care reiese că piteştenii au renunţat la orice pretenţie financiară după ce au primit 100.000 de euro.

http://suleibnitz.at/?opyre=bdswiss-bokay&cfc=ad bdswiss bokay "Cei de la Sporting au reclamat Steaua la CNSL, astfel că trebuie să mai aşteptăm cîteva zile pînă se primim banii", a spus Cornel Ţălnar, antrenorul celor de la FC Braşov, pentru sursa citată.

 

الخيارات الثنائية استراتيجية العمل Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/transfer-cu-probleme-steaua-reclamata-la-cnsl-dupa-vanzarea-lui-chipciu-la-anderlecht-501699.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

veztraded 0 binäre optionen brokerjet binary options are illegal restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri