Menu

Norvegianul Svein Oddvar Moen va arbitra partida Astra Giurgiu - KRC Genk

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Partida dintre Astra Giurgiu şi formaţia belgiană KRC Genk, din manşa tur a şaisprezecimilor de finală ale Europa League, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Norvegia, cu Svein Oddvar Moen la centru, informează site-ul oficial al UEFA.

binära optioner seb Oddvar (38 de ani) va fi ajutat de tuşierii Kim Thomas Haglund şi Magnus Lundberg, de arbitrii adiţionali Svein-Erik Edvartsen şi Tore Hansen, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Jan Erik Engan.

opcje binarne czy mozna zarobic Înfruntarea dintre Astra Giurgiu şi KRC Genk, din manşa tur a şaisprezecimilor de finală ale Europa League, se va disputa joi, 16 februarie, de la 20:00, pe stadionul "Marin Anastasovici". Meciul retur este programat săptămâna viitoare, tot joi, de la 22:05, în Belgia.

 

http://teen-spanking.com/?popka=opciones-financieras-dividendos opciones financieras dividendos binary option trading Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/63197/norvegianul-svein-oddvar-moen-va-arbitra-partida-astra-giurgiu--krc-genk.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Köpa Viagra Piteå 0 Binary options system general x Binary power bot review exe restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri