Menu

Radamel Falcao, cel mai eficient marcator din istoria cupelor europene

con le opzioni binarie con deposito di 50 euro e con un operazione di 1 euro quanto si puà“Ñ“à’à† guadagnare ​Atacantul columbian al echipei AS Monaco, Radamel Falcao, care a inscris un gol in partida cu Borussia Dortmund, scor 3-1, din mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, a devenit cel mai eficient marcator din istoria cupelor europene, a anuntat, miercuri, site-ul oficial al UEFA, citat de News.ro.

impuestos opciones binarias Falcao, care a inscris 45 de goluri in 50 de meciuri in cupele europene, are o medie de 0,90 goluri pe meci si conduce in acest clasament in care au fost luati in calcul fotbalistii care au jucat cel putin 20 de partide in competiţiile continentale.

opzioni binarie optek Internationalul coumbian este urmat de Gerd Muller (Bayern Munchen), cu o medie de 0,87 goluri pe meci, de Stephane Guivarc'h (AJ Auxerre, Rennes, Newcstle United) si Ferenc Puskas (Honved Budapesta, Real Madrid), ambii cu o medie de 0,86 goluri pe meci, si de Lionel Messi (FC Barcelona) si Alfredo Di Stefano (Real Madrid), ambii cu o medie de 0,83 goluri pe meci.

opcje binarne xtb Portughezul Crisitano Ronaldo, care a devenit marti primul jucator care a inscris 100 de goluri in Liga Campionilor, are o medie de 0,72 de goluri pe meci in cupele europene.

 

köpa Sildenafil Citrate Örnsköldsvik best online trading platforms italy Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-21723377-radamel-falcao-cel-mai-eficient-marcator-din-istoria-cupelor-europene.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

opzioni binarie market maker 0 optionweb opinioni Viagra köp restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri