Menu

Lyon și Beșiktaș, excluse din următoarea competiție europeană, cu o perioadă de probațiune de 2 ani

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

broker opzioni binarie recensioni Comisia de disciplină a UEFA a anunțat miercuri că grupările Olympique Lyon și Beșiktaș İstanbul vor fi excluse din următoarea competiție europeană la care se vor califica, cu o perioadă de probațiune de doi ani, în urma incidentelor produse la meciul de săptămâna trecută din turul sferturilor de finală ale Europa League.

كيف تربح الأموال على الإنترنت في نيجيريا Sancțiunea ar intra în vigoare dacă ar avea loc noi incidente la meciurile disputate de Lyon și Beșiktaș în următoarele două sezoane în competițiile europene.

follow site În plus, Lyon și Beșiktaș au fost amendate cu câte 100.000 de euro.

http://www.accomacinn.com/?falos=broker-vergleich-bin%C3%A4re-optionen Forul fotbalistic european a deschis vineri proceduri disciplinare împotriva lui Lyon și Beșiktaș, după violențele din tribune și invadarea terenului de către spectatori. Lyon a fost vizat mai ales pentru deficiențele organizatorice, legate de separarea suporterilor turci de cei ai echipei gazdă. Clubului francez i s-a reproșat, de asemenea, invadarea terenului de către fani, rahasia trading forex selalu profit "după cel de-al doilea gol marcat de Olympique Lyon".

have a peek at this web-site Beșiktaș a dat socoteală pentru "lansarea de proiectile" din tribune, precum și pentru incidentele provocate de fanii săi.

investire nei derivati Meciul de pe stadionul Parc OL din Lyon a debutat cu o întârziere de 45 de minute, din cauza invadării terenului de joc de către suporterii lui Olympique aflați la peluza sud. Aceștia au dorit să se protejeze de proiectilele și petardele lansate din tribune de fanii turci. Confruntările dintre fanii celor două formații au început în afara stadionului, cu două ore înaintea jocului, continuând apoi în tribune.

Între 15.000 și 20.000 de suporteri turci, majoritatea veniți din Franța sau din țările vecine, s-au amestecat printre cei 35.000 de spectatori, pe lângă cei 3.000 de fani veniți de la İstanbul și cărora le-a fost rezervat un sector special în tribune.

Returul este programat joi, la ora locală 21:05, la İstanbul, fiind prevăzut ca niciun suporter francez să nu poată asista la această partidă.

 

watch Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/64226/lyon-si-besiktas-excluse-din-urmatoarea-competitie-europeana-cu-o-perioada-de-probatiune-de-2-ani.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri