Menu

Michel Platini, suspendat pentru 4 ani din orice activitate legata de fotbal

beställa Viagra online flashback Michel Platini, suspendat pentru 4 ani din orice activitate legata de fotbal

buy seroquel shipped cod Curstea Suprema din Elvetia a respins apelul lui Michel Platini la suspendarea dictata de FIFA in 2015

Astfel, fostul presedinte al UEFA si vicepresedinte FIFA ramane cu suspendarea de 4 ani din orice activitate legata de fotbal, anunta CNN.

Order Tastylia Oral Strip No Prescription Fostul mare fotbalist francez s-a ales cu aceasta pedeapsa dupa a fost gasit vinovat de conflict de interese.

binaire opties advies In 2011, Platini a primit doua milioane de dolari de la FIFA, bani pe care n-a reusit sa-i justifice.

buy cheap Seroquel online Initial, FIFA l-a suspendat pentru 8 ani, insa pedeapsa i-a fost redusa la 6 ani dupa apel, iar Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a hotarat ca patru ani sunt suficienti.

http://www.divestit.com.au/?parasyk=bande-bollinger-opzioni-binarie&a7c=83 bande bollinger opzioni binarie Ca urmare a acestei suspendari, Platini a fost dat jos din functia de presedinte al UEFA si n-a putut candida la alegerile din 2016 pentru presedintia FIFA.


Michel Platini (61 de ani), presedinte UEFA din 2007 pana in 2015, va putea sa revina in fotbal la finalul anului 2019.

operazioni binarie informatica I.G.

 

 

dax binäre optionen Citeste mai mult http://www.ziare.com/uefa/stiri-uefa/michel-platini-suspendat-pentru-4-ani-din-orice-activitate-legata-de-fotbal-1472501

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

buy premarin 1.25mg online 0 binaries com manual opciones financieras restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri