Menu

Răzvan Lucescu este noul antrenor al echipei PAOK Salonic

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

class=\\\\\\\\\\\\\\\'post meta\\\\\\\\\\\\\\\' binary options trading Tehnicianul român Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK Salonic, vineri, echipă care s-a despărţit de antrenorul Aleksandar Stanojevic, informează site-ul oficial al clubului.

www binari box com Antrenorul român era liber de contract după ce s-a despărţit de Skoda Xanthi, echipă la care a petrecut trei ani. În sezonul trecut, echipa la care este legitimat şi Fernando Varela, ex-FCSB, a terminat pe locul doi în sezonul trecut şi pe trei în play-off, asigurându-şi astfel prezenţa în Europa League.

http://nutrilovepets.com/home/feed melatonin försäljningköpa penicillin i spanien beställ Viagra receptfritt ”PAOK anunţă decizia de a schimba antrenorul. Aleksandar Stanojevic este un antrenor bune, dar echipa are nevoie de altceva în acest moment. Această decizie a fost luată în comun de Consiliul de Administraţie şi Directorul Tehnic al clubului, care şi-au asumat responsabilitatea deplină. O decizie acceptată în cele din urmă de patron. În acest moment, soluţia ideală este Răzvan Lucescu, cel care preia echipa începând de astăzi. El ştie campionatul, a fost în fruntea listei de candidaţi la finalul sezonului trecut şi a arătat un mare entuziasm să o conducă pe PAOK pe cele mai înalte culmi! În întâmpinăm cu drag în familia PAOK şi îi urăm noroc”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

iscriversi ai siti per fare trading con la carta postepay  

binäre optionen cmc best binary options brokers reviews Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/65374/razvan-lucescu-este-noul-antrenor-al-echipei-paok-salonic.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

حساب فوركس المفتوح 0 customercare optionfair com plus 500 opzioni binarie restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri