Menu

Răzvan Lucescu este noul antrenor al echipei PAOK Salonic

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

binaire opties demo Tehnicianul român Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK Salonic, vineri, echipă care s-a despărţit de antrenorul Aleksandar Stanojevic, informează site-ul oficial al clubului.

source url Antrenorul român era liber de contract după ce s-a despărţit de Skoda Xanthi, echipă la care a petrecut trei ani. În sezonul trecut, echipa la care este legitimat şi Fernando Varela, ex-FCSB, a terminat pe locul doi în sezonul trecut şi pe trei în play-off, asigurându-şi astfel prezenţa în Europa League.

see http://blog.pinkprincess.com/?svecha=demo-binary-trading&70f=42 demo binary trading ”PAOK anunţă decizia de a schimba antrenorul. Aleksandar Stanojevic este un antrenor bune, dar echipa are nevoie de altceva în acest moment. Această decizie a fost luată în comun de Consiliul de Administraţie şi Directorul Tehnic al clubului, care şi-au asumat responsabilitatea deplină. O decizie acceptată în cele din urmă de patron. În acest moment, soluţia ideală este Răzvan Lucescu, cel care preia echipa începând de astăzi. El ştie campionatul, a fost în fruntea listei de candidaţi la finalul sezonului trecut şi a arătat un mare entuziasm să o conducă pe PAOK pe cele mai înalte culmi! În întâmpinăm cu drag în familia PAOK şi îi urăm noroc”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

this website  

david sakhai forex capital markets http://secon.se/projektering Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/65374/razvan-lucescu-este-noul-antrenor-al-echipei-paok-salonic.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri