Menu

Gigi Becali a schimbat OFICIAL numele echipei. Cum se va numi fosta STEAUA

binary brokers  

ganar siempre en opciones binarias

binaire opties beste strategie Gigi Becali a schimbat OFICIAL numele echipei. Cum se va numi fosta STEAUA

liste opzioni binari a un minuto
Gigi Becali a anunţat, miercuri, că echipa pe care o finanţează nu se va mai numi Steaua. 
 
http://srecna.si/?topor=signalgeber-f%C3%BCr-bin%C3%A4re-optionen&d0c=6b signalgeber für binäre optionen Gigi Becali a schimbat numele clubului si la registrul comertului in FCSB.
 
http://sigbl.com/index.php?make-money-fast-for-kids.nuevotema where to buy cytotec in singapore "Liga Profesionistă ne-a întrebat pe ce nume vrem să facem licenţierea în sezonul viitor. Pe mine mă interesează să fim un club serios la UEFA şi FIFA, care să aibă acelaşi nume. Am schimbat numele oficial în FCSB, avem şi o marcă. Nu voiam să mai existe discuţii, mai ales că există riscul să ne oblige instanţa să ne schimbăm numele. Ca să nu mai existe confuzii, cum zice Florin Talpan. Nu mai stau să contest deciziile, le-am transmis judecătorilor că pun orice nume vor ei. Ei vor să distrugă, nu vor să construiască.Am schimbat numele la Registrul Comerţului. Nu aştept până în vară, nu stau să mă cert cu ei. Lumea ştie care e Steaua. De aia nu mai dă Alibec goluri, că nu se mai cheamă Steaua şi se cheamă FCSB. Eu sunt continuatorul Stelei, asta e Steaua. Se pot da peste cap 7 miliarde de judecători, şi Lăcătuş, şi Papa de la Roma, şi forţele NATO. Nu au cum să schimbe firea, aşa e lăsat de la Dumnezeu. Echipa va juca mereu meciurile de acasă pe Arena Naţională", a declarat George Becali la Digi Sport.
 

markets world http://vaneeuwijkadvocaten.nl/?nl=binaire-opties-no-deposit-bonus binaire opties no deposit bonus Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/gigi-becali-a-schimbat-oficial-numele-echipei-cum-se-va-numi_340993.html

binäre optionen macd
  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

opzione binarie consob

Parteneri