Menu

ULTIMA ORĂ Antrenor din Liga 1 demis în timp record! Comunicat oficial al clubului

click here for more info ULTIMA ORĂ Antrenor din Liga 1 demis în timp record! Comunicat oficial al clubului

imp source see this here ASA Tg. Mureș a anunțat oficial că s-a despărțit de antrenorul Ionuț Chirilă, după doar 3 meciuri.

Your Domain Name Potrivit informațiilor, acesta ar fi avut o dispută cu mai mulți jucători ai echipei, și aceștia nu l-au mai vrut la echipă.

a fantastic read Șefii au reușit până la urmă să-l facă să plece pe Chirilă, după ce surse GSP informau aseară că acesta se opune rezilierii. 

find more "Clubul ASA Tîrgu-Mureș anunță rezilierea contractului antrenorului principal, Ionuț Chirilă. De pregătirea echipei, pentru jocul de sâmbătă, cu ACS Poli Timișoara, se vor ocupa antrenorul secund si preparatorul fizic.

http://makse.com/?kremel=dating-website-usernames-examples&882=68 Îi mulțumim pe această cale antrenorului Ionuț Chirilă pentru activitatea depusă la clubul nostru și îi dorim mult succes în carieră" mesaj pe site-ul oficial al celor de la ASA

Chirilă, 51 de ani, a fost numit pe banca lui ASA în finalul lunii martie şi a bifat doar 3 meciuri: 0-2 cu FC Botoşani, 0-0 cu Pandurii şi 1-2 cu FC Voluntari. ASA Târgu Mureș se află pe ultima poziție în clasamentul play-out-ului, având doar 10 puncte.

Înaintea lui Chirilă, ASA fusese pregătită de Ilie Stan. "Iliesta" a plecat cu scandal, fiind demis pentru că nu a vrut să-l joace pe fiul unuia dintre sponsori, Tiberiu Petriș. 

Ardelenii au început campionatul cu Bonetti, urmat pe bancă de Alexa. 

 

opzioni binarie sito Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ultima-ora-antrenor-din-liga-1-demis-in-timp-record-comunicat-oficial-al-clubului-507611.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

source 0 great site http://officeinsights.se/?limon=bin%C3%A4ra-optioner-m%C3%A4klare&7e0=b3 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri