Menu

ULTIMA ORĂ Antrenor din Liga 1 demis în timp record! Comunicat oficial al clubului

beställ Sildenafil Citrate flashback ULTIMA ORĂ Antrenor din Liga 1 demis în timp record! Comunicat oficial al clubului

http://onodenje.com/?strydor=bin%C3%A4re-optionen-kostenlos-testen binäre optionen kostenlos testen opcje binarne saxo bank ASA Tg. Mureș a anunțat oficial că s-a despărțit de antrenorul Ionuț Chirilă, după doar 3 meciuri.

where to buy Viagra without prescription in Clearwater Florida Potrivit informațiilor, acesta ar fi avut o dispută cu mai mulți jucători ai echipei, și aceștia nu l-au mai vrut la echipă.

https iqoption com demo accounts Șefii au reușit până la urmă să-l facă să plece pe Chirilă, după ce surse GSP informau aseară că acesta se opune rezilierii. 

buy Finpecia 1mg online "Clubul ASA Tîrgu-Mureș anunță rezilierea contractului antrenorului principal, Ionuț Chirilă. De pregătirea echipei, pentru jocul de sâmbătă, cu ACS Poli Timișoara, se vor ocupa antrenorul secund si preparatorul fizic.

was ist ein demo konto Îi mulțumim pe această cale antrenorului Ionuț Chirilă pentru activitatea depusă la clubul nostru și îi dorim mult succes în carieră" mesaj pe site-ul oficial al celor de la ASA

Chirilă, 51 de ani, a fost numit pe banca lui ASA în finalul lunii martie şi a bifat doar 3 meciuri: 0-2 cu FC Botoşani, 0-0 cu Pandurii şi 1-2 cu FC Voluntari. ASA Târgu Mureș se află pe ultima poziție în clasamentul play-out-ului, având doar 10 puncte.

Înaintea lui Chirilă, ASA fusese pregătită de Ilie Stan. "Iliesta" a plecat cu scandal, fiind demis pentru că nu a vrut să-l joace pe fiul unuia dintre sponsori, Tiberiu Petriș. 

Ardelenii au început campionatul cu Bonetti, urmat pe bancă de Alexa. 

 

http://vajh.net/?arabinaar=%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AC%D8%B9%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D8%A5%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA&b5e=d7 مراجعة الخيارات الثنائية إشارات Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ultima-ora-antrenor-din-liga-1-demis-in-timp-record-comunicat-oficial-al-clubului-507611.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri