Menu

CSU vrea să bată recordul! Suma uriașă pe care o cere pentru viitorul star al echipei: Dacă Alibec face 10 milioane, noi cu cât să-l vindem?!

http://ekja.ee/?sekvoya=iq-opiton-treding iq opiton treding CSU vrea să bată recordul! Suma uriașă pe care o cere pentru viitorul star al echipei: Dacă Alibec face 10 milioane, noi cu cât să-l vindem?!

الخيارات الثنائية التداول أسرار الدخل trading opzioni binarie cos/\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'è Presa din Portugalia a anunțat că binäre optionen steuern deutschland Benfica se interesează de vedeta lui طرق للحصول على أموال إضافية CSU Craiova, binäre optionen pairs Vladimir Screciu.

Marcel Popescu, președintele oltenilor, a reacționat și a spus că mai multe formații se bat pe mijlocașul de 17 ani. köpa generisk Sildenafil Citrate online El vrea 10 milioane de euro pentru jucător.

"Dacă Alibec e cotat la 10 milioane de euro, cu cât ar trebui vândut Screciu? La 17 ani joacă mijlocaș, și fundaș central. Dacă vă spun prețul, încep să bubuie site-urile. El valorează 10 milioane de euro.

Știu și eu cluburile din Italia care sunt interesate de el, dar până acum nu s-a făcut nicio ofertă. Un club serios, în momentul în care dorește să ia un jucător, se așează la masă și ori se opresc tratativele, ori îl cumpără.

Echipele care îl vor au timp să gestioneze foarte bine informațiile și să decidă dacă e ce le trebuie și dacă vor să plătească atât cât cerem", a spus Popescu la TV Digi Sport.

Internațional U17, Screciu a debutat în toamna lui 2016 la Craiova și este cotat la 150.000 de euro de transfermakrt.

 

http://tecnolec-lavages.com/?semkis=prova-azzioni-binarie prova azzioni binarie Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/csu-vrea-sa-bata-recordul-suma-uriasa-pe-care-o-cere-pentru-viitorul-star-al-echipei-daca-alibec-face-10-milioane-noi-cu-cat-sa-l-vindem-507800.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binäre optionen konsumentenschutz 0 http://thegobblersknob.com/?savikshyster=sistema-de-comercio-entre-espa%C3%B1a-y-america-en-1810&154=45 sistema de comercio entre españa y america en 1810 best free binary options trading system restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri