Menu

Un fotbalist roman e dorit de echipe din Italia si Olanda: Poate pleca pe 10 milioane de euro

cedar finance Un fotbalist roman e dorit de echipe din Italia si Olanda: Poate pleca pe 10 milioane de euro

http://www.ivst-vz.de/?debin=bin%C3%A4re-optionen-gefahren binäre optionen gefahren Are doar 17 ani, dar e unul dintre cei mai promitatori si doriti fotbalisti romani ai momentului.

Olimpiu Morutan e jucatorul care a atras atentia mai multor echipe din Italia si Olanda, printre care si PSV Eindhoven.

options trader login "In Romania doar Steaua poate fi o destinatie pentru el. Repet, asa cum i-am zis si domnului Becali, in conditiile in care exista o oferta buna. S-au interesat cateva cluburi din Italia. Cei din Olanda, la fel, PSV. Foarte multi impresari umbla dupa el. Sunt multe discutii, dar sunt si lucruri concrete", a declarat patronul celor de la Botosani, Valeriu Iftime, pentru Dolce Sport.

metformin no prescription to buy Iftime vrea doua milioane de euro in schimbul mijlocasului central, insa e convins ca echipa care il va transfera, va putea apoi sa-l dea mai departe pe... 10 milioane de euro!

http://generalclad.com/?serebro=youtube-opzioni-binarie&792=93 youtube opzioni binarie "Daca vine o oferta de nerefuzat, pentru ca tot ce e pe lumea asta poate fi vandut, poate pleca de la noi. Daca imi da doua milioane de euro, il dau. Pentru Morutan nu este o suma mare. Daca un club bun imi da doua milioane, el poate pleca mai departe pe 10", a continuat acesta.

Tastylia tadalafil 20 mg 12 meciuri a jucat Morutan in acest sezon pentru Botosani.

http://kitzmann-architekten.de/?slava=bin%C3%A4re-optionen-leute-werben&f33=69 binäre optionen leute werben Poate evolua ca mijlocas central sau mijlocas ofensiv dreapta, iar anul trecut a fost adus de Botosani de la "U" Cluj.

I.G.

 

bester broker optionen kleinanleger testsieger Citeste mai mult http://www.ziare.com/liga-1/stiri-liga-i/un-fotbalist-roman-e-dorit-de-echipe-din-italia-si-olanda-poate-pleca-pe-10-milioane-de-euro-1461843

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

opzioni binarie giorno di negoziazione 0 online trading brokers iqu options restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri