Menu

France Football, despre cei mai nebuni patroni din fotbal: Ce scrie despre Becali si Ioan Niculae

binaire opties eztrader France Football, despre cei mai nebuni patroni din fotbal: Ce scrie despre Becali si Ioan Niculae

binary options trading signals nadex France Football a intocmit un top al celor mai nebuni patroni din fotbalul european.

Din topul cunoscutei publicatii franceze nu lipsesc si doi conducatori de la noi, Gigi Becali (FCSB) si Ioan Niculae (Astra Giurgiu).

binary reaper indicator review Becali e chiar primul mentionat in acest top, fiind catalogat drept rasist, homofob si egocentrist, in timp ce Ioan Niculae e suspectat ca ar fi fost securist.

opzioni binarie vivere Dar iata ce scrie cunoscuta publicatie franceza despre cei doi:

opzioni binarie strategia köpa Viagra flashback 2015 despre Gigi Becali:

Rasist, homofob si egocentrist: "Sunt precum Hristos pe Pamant" a zis odata. A refuzat sa-l transfere pe Sinama Pongolle deoarece e negru. Homosexualitatea e neconceput pentru el. Cantecul We are the Champions a fost interzisa deoarece e cantata de un homosexual (Freddy Mercury, liderul Queen). A fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru coruptie si a incercat sa fuga din tara inainte sa fie arestat.

buy Tastylia Oral Strip online without prescription despre Ioan Niculae:

Un alt presedinte care a avut probleme cu justitia. In 2009 a finantat ilegal campania prezidentiala a unui candidat din Romania. La putin timp dupa ce a transferat sediul social al Astrei de la Ploiesti la Giurgiu, in apropiere de granita cu Bulgaria. Ocupa locul 3 in topul celor mai bogati oameni din tara (1.2 miliarde de dolari) si e suspectat ca a fost secudrist, in timpul regimului comunist. A fost vizat de autoritatile fiscale pentru ca s-ar fi sustras de la plata a 100 de milioane de euro.

In topul francezilor ii mai gasim pe:

Ramzan Kadyrov (Terek Grozny, Rusia)
Abbas Bayat (Charleroi, Belgia)
Zdravko Mamic (Dinamo Zagreb, Croatia)
Vincent Tan (Cardiff City, Tara Galilor)
Christian Constantin (Sion, Elvetia)
Todor Baket (Levski Sofia, Bulgaria)
Maurizio Zamparini (Palermo, Italia)
Sam Hammam (Wimbledon, Anglia, si Cardiff, Tara Galilor)

I.G.

ثنائي الخيار مليونير Citeste mai mult http://www.ziare.com/becali/stiri-gigi-becali/france-football-despre-cei-mai-nebuni-patroni-din-fotbal-ce-scrie-despre-becali-si-ioan-niculae-1462388

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binary options signals 2017 0 etz trader http://lindsaydobsonphotography.com/?kos=bin%C3%A4re-optionen-test-account&007=3d binäre optionen test account restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri