Menu

Viitorul se teme de verdictul de la TAS: Regulamentul poate fi interpretat! Judecătorii nu sunt oameni de sport

Tastylia Strips 20mg Tadalafil Ghevarsha International Legal Supplier Viitorul se teme de verdictul de la TAS: Regulamentul poate fi interpretat! Judecătorii nu sunt oameni de sport

binaire opties fok forum\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'A=0 opzioni binarie blog Cristian Bivolaru, directorul general al celor de la وسطاء الأسهم الثنائية Viitorul, a vorbit despre procesul la 60 seconds binary options brokers TAS cu trading robot free FCSB și a spune că se teme de felul în care va fi judecat cazul.

"Pentru noi nu este niciun dubiu. Viitorul este campioana României. Cum poate un club al cărui președinte este membru în Comitetul Executiv și care a votat acest regulament (n.r. Valeriu Argăseală, președinte FCSB), să conteste clasamentul?

Steaua s-a luptat la titlu în acest format timp de două sezoane. Și abia acum a început să conteste regulamentul. Specialiștii în drept și în drept sportiv susțin că regulamentul este explicit.

Problema este că cei trei judecători de la TAS nu sunt oameni de sport. Există temerea că ar putea lua o decizie strict în litera regulamentului, care poate fi interpretat dacă nu se studiază apărarile cu mare atenție. Am această temere.

TAS a prelungit termenul pentru predarea dosarelor până pe 10 iulie. Judecătorilor le rămâne o zi să studieze apărările. Și e puțin. Sper să aibă posibilitatea de a le analiza în detaliu", a spus Bivolaru la TV Sport ro.

Köpa Viagra Hässleholm Tribunalul Sportiv de la Lausanne va da verdictul în acest caz pe 12 iulie, cu 2 zile înainte de tragerea la sorți pentru preliminariile UCL.

 

opcje binarne na czym polega Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/viitorul-se-teme-de-verdictul-de-la-tas-regulamentul-poate-fi-interpretat-judecatorii-nu-sunt-oameni-de-sport-515277.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri