Menu

Golofca a părăsit FC Botoșani și va juca la FCSB

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Intern

more info here Atacantul echipei de fotbal FC Botoșani, Cătălin Golofca, a semnat, duminică, un contract pentru o perioadă de patru ani cu gruparea bucureșteană FCSB, a declarat  președintele AFC Botoșani, Cornel Șfaițer.

More about the author Potrivit acestuia, în schimbul lui Golofca, FC Botoșani va primi 400.000 de euro și 60% din sumele încasate dintr-un eventual transfer ulterior.

http://www.huskipics.com.au/?kamatoznik=mean-renko-bar-trading-strategy&572=fb buy lisinopril hctz 20 12.5 mg "Jucătorul a părăsit deja echipa, aflându-se la București, unde se va alătura formației FCSB", a afirmat Șfaițer.

his comment is here Cătălin Golofca, în vârstă de 27 de ani, a marcat trei goluri în primele patru etape ale acestui campionat, reușind o dublă în meciul de vineri din deplasare cu FC Voluntari (3-1).

http://rentingzone.pl/?gnezdo=opcje-binarne-gdzie-grac http://lesmandarines.fr/?qwerty=das-handeln-mit-binà “Ñ“Ã ’¤re-optionen Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/65338/golofca-a-parasit-fc-botosani-si-va-juca-la-fcsb.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Get More Info 0 http://darrenpalmer.com/?katernot=come-fare-soldi-in-borsa&31e=80 read this article restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri