Menu

Columbia - România 3-2: Ne-am trezit într-un final pe Metropolitano » Superstarul lui Liverpool, Luis Diaz, ne-a chinuit în prima repriză precum Hagi pe columbieni în '94!

La Madrid, pe „Metropolitano”, România a fost învinsă de Columbia într-un meci de pregătire pentru Campionatul European din vară, scor 2-3. Bilanțul general al acțiunii din această lună: un egal, o înfrângere, golaveraj 3-4.

Citește mai departe:Columbia - România 3-2: Ne-am trezit într-un final pe Metropolitano » Superstarul lui Liverpool,...

România scoate un 1-1 tras de păr cu Israel și ratează să egaleze Elveția în fruntea Grupei I

Naționala României a deschis scorul în meciul de pe teren propriu cu Israel, dar până la urmă partida găzduită de Arena Națională s-a încheiat la egalitate într-un cor de fluierături din cauza jocului slab arătat de tricolori. Când tragem linie putem afirma fără exagerare că acest 1-1 este rezultat nemaipomenit de bun la ce am arătat pe teren, Israel dominând România de o manieră jenantă pentru noi în majoritatea timpului.

Citește mai departe:România scoate un 1-1 tras de păr cu Israel și ratează să egaleze Elveția în fruntea Grupei I

Noroc cu VAR-ul. România scoate un 0-0 chinuit la Priștina. După golul anulat kosovarilor ne-am bucurat ca la o eventuală calificare la EURO

La prima întâlnire din istorie, Kosovo și România au remizat, 0-0, la Priștina, pe un teren îmbibat de apă și care pe alocuri a semănat cu o orezărie. Kosovo, un stat pe care România nu-l recunoaște la nivelul oficial al relațiilor internaționale, să nu uităm acest aspect de care UEFA nu ține oricum cont.

Citește mai departe:Noroc cu VAR-ul. România scoate un 0-0 chinuit la Priștina. După golul anulat kosovarilor ne-am...

România - Belarus 2-1 » „Tricolorii” au bifat baremul pe martie! Victorie cu emoții pe Arena Națională

În al doilea meci din preliminariile EURO 2024, România s-a impus cu Belarus, 2-1. După un start excelent, România a avut emoții pe final, dar a adunat cele 6 puncte cu anonimele Belarus și Andorra.

Citește mai departe:România - Belarus 2-1 » „Tricolorii” au bifat baremul pe martie! Victorie cu emoții pe Arena...

Parteneri