Menu

CFR Cluj pierde in deplasare cu Jablonec la debutul in Conference League

  • Scris de onlinesport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

 

Campioana Romaniei a fost invinsa de Jablonec, cu 1-0, dupa o mare prostie comisa de internationalul Mario Camora.

Acesta a provocat penalty-ul care a dus la marcarea unicului gol al meciului si a atras si eliminarea sa din joc pentru un hent stupid.

O faza petrecuta in minutul 52 si incheiata cu golul marcat de Pilar de la punctul cu var.

Victoria celor de la Jablonec este una pe deplin meritata dupa aspectul jocului, desi CFR Cluj a aratat mai mult fotbal in zece oameni si dupa inlocuirea “batranilor” Culio si Deac.

Bouhenna a intrat cu pofta de joc in teren si Omrani a hartuit apararea adversa de cate ori a avut ocazia.

Cu putina sansa cei de la CFR Cluj ar fi putut smulge in extremis un punct in fata unui adversar de altfel modest, dincolo de laudele primite la alibi din partea lui Dan Petrescu.

Bouhenna in minutul 65 si Costache la ultima faza a meciului au ratat cele mai mari ocazii pentru CFR Cluj, echipa care pierde al saselea meci in ultimele sapte deplasari in cupele europene.

O echipa modesta dar extrem de muncitoare aceasta Jablonec, cu un antrenor cu ani buni in spate.

Sa nu uitam ca CFR Cluj a inceput sezonul cu Marius Sumudica, antrenor care a obtinut sase victorii din sase meciuri in campionat, si continua cu Dan Petrescu, tehnician care aduna a doua infrangere la rand in toate competitiile.

In cealalta partida a grupei, Randers si Alkmaar au incheiat la egalitate, scor 2-2, dupa echipa din Eredivisie a condus in doua randuri.

Caseta tehnica

Jablonec: Honus – Holik, Kubista, Zeleny, Krob – Plestil (Martinec ’77), Houska (Vanicek ’88), Povazanec, Kratochvil (Hubschman ‘90+4), Pilar (Malinsky ’76) – Dolezal (Nespor ’76). Antrenor: Petr Rada.

CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, Burcă, Cestor, Camora – Deac (Boateng ’61), Bordeianu, Culio (Bouhenna ’56) – Omrani, Debeljuh (Păun ’80), Petrila (Costache ’61). Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitri: Enea Jorgji – Ridiger Cokaj, Denis Rexha – Eldorjan Hamiti (toţi Albania).

Sursa: https://www.onlinesport.ro/fotbal/conference-league/cfr-cluj-pierde-in-deplasare-cu-jablonec-la-debutul-in-conference-league-nid-145403

Parteneri