Menu

CFR Cluj a tras din greu pentru o remiza cu Randers in Gruia

  • Scris de onlinesport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

 

Campioana Romaniei a fost condusa de echipa daneza Randers si a obtinut in cele din urma remiza (1-1) care aduce primul punct in grupa de Conference League.

Prima ocazie a meciului a apartinut oaspetilor, in minutul 3, la sutul Bundgaard din interiorul careului.

Titularizat de Dan Petrescu, portarul Cristiano Fiegueiredo a respins in lateral, moment in care s-a activat o pozitie de offside la Odey.

In minutul 10, Bundgaard a patruns in flancul stang si a trimis in plasa laterala.

Randers a continuat sa domine jocul si Manea a scos din fata portii, in minutul 34, mingea trimisa periculos de Odey.

CFR Cluj a ratat prima ocazie de gol, in minutul 37, dupa o faza fixa de la coltul terenului. Burca s-a inaltat in sase metri si a trimis peste poarta.

Dan Petrescu si-a pus mainile in cap, constient de sansa ratata. Probabil o faza lucrata la antrenamentul din dimineata partidei, asa cum se obisnuieste in Gruia.

Randers a concretizat dominarea pe tabela de marcaj cu patru minute inaintea pauzei dupa o faza fixa de la coltul terenului.

Boateng l-a scapat din marcaj pe Kamara si jucatorul din Sierra Leone a marcat cu capul pentru 0-1.

Intrat la pauza in locul lui Rodriguez, Bordeianu a schimbat fata jocului pentru CFR Cluj si campioana Romaniei a avut mai multa consistenta pe faza ofensiva.

Chiar si asa, cei care au fost mai aproape de gol au fost tot oaspetii, in minutul 65, cand transversala a salvat-o pe CFR la reluarea lui Kehinde din interiorul careului.

Doua minute mai tarziu campioana Romaniei a restabilit egalitatea pe tabela prin Petrila dupa o faza colectiva la care au mai participat Alibec si Deac, ultimul oferind pasa decisiva.

CFR a presat mai mult in cautarea victoriei si a ratat doua situatii importante pana la final.

Cestor n-a nimerit poarta cu o lovitura de cap, in minutul 74, pentru ca Stefan sa centreze pe transversala noua minute mai tarziu.

S-a incheiat in cele din urma 1-1 si CFR obtine primul punct in Grupa D din Conference League.

In cealalta partida, Alkmaar a invins pe Jablonec, cu 1-0, si are patru puncte in fruntea ierarhiei.

Urmeaza Jablonec cu 3 puncte, Randers cu 2 puncte si CFR cu un punct.

Etapa urmatoare CFR primeste in Gruia vizita celor de la Alkmaar.

Sursa: https://www.onlinesport.ro/fotbal/conference-league/cfr-cluj-a-tras-din-greu-pentru-o-remiza-cu-randers-in-gruia-nid-145610

Parteneri