Menu

Victorie mare pentru CFR Cluj in deplasare cu Slavia Praga

  • Scris de onlinesport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

Campioana CFR Cluj a castigat, cu 1-0, pe terenul celor de la Slavia Praga, cel mai puternic adversar din grupa de Conference League.

CFR Cluj a fost aproape de gol inca din primul minut la o gafa a portarului gazdelor reparata in extremis.

Au urmat apoi doua momente delicate la poarta aparata de italianul Scuffet, cand bara a salvat echipa pregatita de Dan Petrescu, in minutele 24 si 42.

Campioana Romaniei a dat lovitura in finalul primei reprize prin Janga. Acesta a marcat cu un sut in forta la coltul scurt, din pasa lui Roger. Acesta a insistat in marginea terenului la o minge care parea pierduta si a reusit sa paseze decisiv.

Slavia a inceput in forta partea secunda si Scuffet s-a opus golului la sutul lui Olayinka din interiorul careului.

CFR Cluj s-a aparat organizat si a tinut de rezultat pana la ultimul fluier. Mai mult decat atat, Malele a fost aproape sa marcheze golul doi al alb-visiniilor in prelungiri, dupa o iesire a portarului gazdelor pana aproape de centrul terenului.

Cu patru puncte in trei meciuri, CFR intra cu sanse reale in lupta pentru calificarea in faza urmatoare a competitiei.

CFR are doua meciuri pe teren propriu in a doua jumatate a fazei grupelor.

Caseta tehnica

Slavia Praga: Kolar - Doudera, Kacharaba, Ousou, Jurasek (Dorley 86) - Sevcik,  Tiehi (I. Traore 69) - Usor, Provod (Ewerton 61), Olayinka – Tecl (Yira  Sor 61). Antrenor: Jindřich Trpišovský.

CFR Cluj:  Scuffet - Manea, Yuri, Kolinger, Camora – Deac (Braun 77), Boateng (Cvek  87), Muhar, Roger – Janga (Malele 69), Yeboah (S. Buş 77). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: usor 43 / Yuri 32, Muhar 51, Deac 60, Yeboah 74, Scuffet 90+3.

Arbitri: Fabio Maresca – Fabiano Preti, Giorgio Peretti.

Sursa: https://www.onlinesport.ro/fotbal/conference-league/victorie-mare-pentru-cfr-cluj-in-deplasare-cu-slavia-praga-nid-150244

Parteneri