Menu

România scoate un 1-1 tras de păr cu Israel și ratează să egaleze Elveția în fruntea Grupei I

Naționala României a deschis scorul în meciul de pe teren propriu cu Israel, dar până la urmă partida găzduită de Arena Națională s-a încheiat la egalitate într-un cor de fluierături din cauza jocului slab arătat de tricolori. Când tragem linie putem afirma fără exagerare că acest 1-1 este rezultat nemaipomenit de bun la ce am arătat pe teren, Israel dominând România de o manieră jenantă pentru noi în majoritatea timpului.

Citește mai departe:România scoate un 1-1 tras de păr cu Israel și ratează să egaleze Elveția în fruntea Grupei I

Noroc cu VAR-ul. România scoate un 0-0 chinuit la Priștina. După golul anulat kosovarilor ne-am bucurat ca la o eventuală calificare la EURO

La prima întâlnire din istorie, Kosovo și România au remizat, 0-0, la Priștina, pe un teren îmbibat de apă și care pe alocuri a semănat cu o orezărie. Kosovo, un stat pe care România nu-l recunoaște la nivelul oficial al relațiilor internaționale, să nu uităm acest aspect de care UEFA nu ține oricum cont.

Citește mai departe:Noroc cu VAR-ul. România scoate un 0-0 chinuit la Priștina. După golul anulat kosovarilor ne-am...

România - Belarus 2-1 » „Tricolorii” au bifat baremul pe martie! Victorie cu emoții pe Arena Națională

În al doilea meci din preliminariile EURO 2024, România s-a impus cu Belarus, 2-1. După un start excelent, România a avut emoții pe final, dar a adunat cele 6 puncte cu anonimele Belarus și Andorra.

Citește mai departe:România - Belarus 2-1 » „Tricolorii” au bifat baremul pe martie! Victorie cu emoții pe Arena...

România în lumea a 3-a: am retrogradat în Divizia C a Ligii Națiunilor! Pentru prima oară încheiem ultimii preliminariile, victoria clară cu Bosnia nu ne-a salvat

România a obținut o victorie de orgoliu în fața Bosniei, scor 4-1, în Giulești, dar a încheiat pe ultimul loc grupa și a retrogradat un nivel în Liga Națiunilor, în Divizia C, deoarece și Finlanda și-a câștigat meciul din Muntenegru, 2-0. 

Citește mai departe:România în lumea a 3-a: am retrogradat în Divizia C a Ligii Națiunilor! Pentru prima oară...

Romania isi ia adio de la primul loc in Liga Natiunilor dupa 1-1 in Finlanda. Suntem aproape de retrogradarea in Liga C

Partea buna dupa meciul sustinut de tricolori la Helsinki este ca nu am pierdut, insa partea mai putin buna apare cand privim la clasament si Romania ocupa ultimul loc inaintea etapei finale.

Citește mai departe:Romania isi ia adio de la primul loc in Liga Natiunilor dupa 1-1 in Finlanda. Suntem aproape de...

Parteneri