Menu

Conference League: Şi Universitatea Craiova a fost eliminată în turul doi preliminar. Oltenii au remizat cu FK Laci, scor 0-0, în returul jucat pe teren propriu

Formaţia Universitatea Craiova a fost eliminată, joi seară, de echipa albaneză Laci, în turul doi preliminar al Conference League. Manşa secundă disputată la Craiova s-a încheiat 0-0, iar echipa din Albania s-a calificat în runda următoare datorită victoriei din tur, scor 1-0.

Citește mai departe:Conference League: Şi Universitatea Craiova a fost eliminată în turul doi preliminar. Oltenii au...

Conference League: Sepsi OSK a fost eliminată de Spartak Trnava la lovituri de departajare, după un meci cu două eliminări / Au ratat Achahbar şi Rep

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a fost eliminată, joi seară, în turul doi preliminar al Conference League, fiind învinsă de echipa din Slovacia Spartak Trnava, scor 4-3 la loviturile de departajare, în meciul retur, disputat pe teren propriu.

Citește mai departe:Conference League: Sepsi OSK a fost eliminată de Spartak Trnava la lovituri de departajare, după...

FCSB a fost eliminată la lovituri de departajare de Şahtior Karagandî în turul doi preliminar al Conference League

Formaţia FCSB a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan.

Citește mai departe:FCSB a fost eliminată la lovituri de departajare de Şahtior Karagandî în turul doi preliminar al...

Parteneri